Nyheder juni 2017

 
 
NORDVESTJYSK PIGEKOR indbyder til sommerkoncert
 
Sommerkoncert i Thisted Kirke tirsdag den 6. juni 2017 med Pigekoret og Korskolen
 
Her lige efter Pinse vil NORDVESTJYSK PIGEKOR gerne invitere til en stemningsfuld sommerkoncert i Thisted Kirke. Pigekoret og Korskolen vil denne aften synge et bredt udsnit af korenes repertoire – både sammen og hver for sig.
 
Kom og få en god koncertoplevelse. Entreen er gratis, men vi modtager gerne et frivilligt bidrag til vores store koncertrejse i efteråret til Uddevalla og Stockholm

I efterårsferien tager Pigekoret på koncertrejse til Uddevalla og Stockholm, hvor der foruden egne koncert skal arbejdes sammen med lokale kor, samt optrædes forskellige steder. Endvidere bliver der tid til kulturelle oplevelser i de 2 byer og naturoplevelser i den skønne svenske natur.  

Pigekoret har være på adskillige koncertrejser rundt i Europa, og hver gang høster pigerne stor ros for deres dygtighed.

   
 

CD-salg: Syng med om juletræet Køb den her
Nordvestjysk Pigekor har den 15. november 2015 udgivet en ny CD med titlen "Syng med om juletræet"

 

 Hjælp til sangen om juletræet
Vi kender det alle - det med at synge de elskede og dejlige julesange og salmer juleaften, når vi går rundt om juletræet, MEN hvordan er det lige med at synge, hvem starter, hvor mange vers osv.

Her er hjælpen
Nordvestjysk Pigekor har indspillet en CD med alle de kendte sange og salmer i en enstemmig udgave, i et toneleje alle kan være med til. Læg CD’en på anlægget og syng med - Pigekoret synger for. Teksterne kan gratis hentes her

Nordvestjysk Pigekor har i samarbejde med firmaet AE-Digital Promotion produceret en CD, der er tænkt som en hjælp til alle, der gerne vil synge rundt om juletræet, men har lidt svært ved at få det gjort, eller som mangler musikalsk ledsagelse til sangen.
CD’en forhandles hos udvalgte SPAR Købmænd i Nordjylland samt Midt og Vest Jylland. 
I Thisted by sælges CD'en hos Bog & Ide, Musikcenteret og Shell på havnen.
Samt via mail til mail@nvjp.dk og ved koncerter.

Salgsprisen pr. stk. er kr. 90,00.

Køb CD'en her
CD'en "Syng med om juletræet" kan også bestilles ved at overføre kr 110,00 (incl porto) til 9090 0585688886, hvorefter CD'en vil blive udsendt til den adresse, som fremgår af indbetaleroplysninger i forbindelse med overførsel. Ved spørgsmål ring på
29 80 68 96. 

 

Bestilling og køb af CD'er

CD'er med NORDVESTJYSK PIGEKOR kan købes ved alle korets koncerter (se koncertplanen under pigekoret -> arrangementer) eller bestilles og købes ved henvendelse til formand Allan Ekström via mail: allanekst@gmail.com eller på tlf 9791 1670.

Pris pr. stk. kr. 100,- (+ porto ved forsendelse) 

 

Nordvestjysk Pigekor sang for h.k.h Prinsesse Bennedikte i
Den Danske Sømandskirke i Hamburg

 

Tirsdag den 15. december sang Nordvestjysk Pigekor ved en privat reception i Den Danske Sømandskirke for h.k.h. Prinsesse Bennedikte og de indbudte gæster.

 

Nordvestjysk Pigekor medvirker ved storslået julekoncert i
Sct. Michaelis Kirke i Hamburg
NORDVESTJYSK PIGEKOR sang for h.k.h. Prinsesse Benedikte ved en storslået julekoncert i Skt. Michaelis Kirke i Hamburg ved den store årlige julekoncert arrangeret af den Danske Sømandskirke.

NORDVESTJYSK PIGEKOR medvirkede mandag den 14. december ved 3 julekoncerter for fulde huse ved Den Danske Sømandskirkes store årlige julekoncert i Skt. Michaelis Kirke i Hamburg, hvor der er plads til ca. 2500 publikummer.

For mange danskere kan det ikke blive rigtig jul, uden et besøg i Hamburg, der er kendt for deres traditionsrige julemarkeder og naturligvis julekoncerten ved Den Danske Sømandskirke med sømandspræst Henrik Fossing i spidsen som arrangør. I år var det 20. gang den stort anlagte julekoncert blev afholdt, med medvirkende fra Færøerne, Danmark og fra De Vest Indiske øer.

Koncerten startede med et orgelpræludium spillet af organist Andreas Fabienke, efterfulgt af Luciaoptog af Nordvestjysk Pigekor, Skuespiller Christian Steffensen lavede oplæsning af tekster af H. C. Andersen og Carl Nielsen. Hans Dal, måske bedre kendt som Nissebandens chef A38 underholdt med egne sange, den færøske sangerinde Tóra Vestergaard facinerede med sin fantastiske stemme, Marsvyn David and the Westindian Connection underholdt med en rytmisk afdeling og  NORDVESTJYSK PIGEKOR lavede i deres to afdelinger en stor og flot præstation i den smukke kirke.
Billedbladet var på pletten og har produceret en flot rapportage fra koncerten med pigekoret, se den her
   
 

Tøsesang 2015

 


Ca 100 piger og kvinder på tværs af alder til Kor-stævnet "Tøsesang" i Thisted

Nordvestjysk Pigekor har for andet år i træk inviteret til "Tøsesang" i Thisted, for alle piger, kvinder, mødre, bestemødre, farmødre, mormødre, nabokoner mv i hele Thy, med det formål at give mulighed for at synge sammen med et af landets bedste pigekor Nordvestjysk Pigekor, samt korskolen og spirekorene.

Korstævnet er et stævne på tværs af alder, med det formål at lade deltagerne opleve glæden ved at synge i kor. 
Der er naturligvis den skjulte dagsorden, at har man selv oplevet glæden ved at synge sammen med andre, er man en god ambassadør for korsang        
 

 

 
Sæson 2015/2016 er godt igang

 
 
NORDVESTJYSK PIGEKOR optager igen nye medlemmer til Pigekoret, Korskolen og til Spirekorene.
Pigekoret er for alle sangglade piger i Thy fra 6. kl, som har rigtig meget lyst til at være med i et kor med godt sammenhold og kammeratskab, hvor der øves hver tirsdag fra kl 16:05 – 17:55 i Hestestalden, Skolegade 2, Thisted.

Korskolen er for piger i Thy fra 3. kl, som også gerne vil synge og være sammen med en flok søde piger, som har det godt sammen hver onsdag fra kl 15:50 – 17:30 i Hestestalden, Skolegade 2, Thisted.

Spirekorene øver i Snedsted og Sjørring hver onsdag (se under Spirekor) og måske på Rolighedsskolen. Spirekor er for piger fra 0. – 3. kl i hele Thy.
 
   

Se præsentationsvideoer om Nordvestjysk Pigekor

 

På forsiden samt under de enkelte kor, er det nu muligt at se en kort præsentationsvideo om de enkelte kor.
Præsentationerne er produceret og sponseret af firmaet AE-Digital Promotion for Nordvestjysk Pigekor.

 
   

Bestilling og køb af CD'er

CD'er med NORDVESTJYSK PIGEKOR kan købes ved alle korets koncerter (se koncertplanen under pigekoret -> arrangementer) eller bestilles og købes ved henvendelse til formand Allan Ekström via mail: allanekst@gmail.com eller på tlf 9791 1670.

Pris pr. stk. kr. 100,- (+ porto ved forsendelse) 

 

 

 
   
 Nye piger til alle kor er meget velkommen se linket "vil du med"  

 

uploads/Kirsten_kjaer.jpg